Din varukorg är för närvarande tom!
Därför vill jag dela Simple Happy Kitchen med dig!

Jag var tio år när jag bestämde mig för att bli vegetarian. Det var ett barns logik: jag älskade djur, alltså ville jag inte äta dem. Det kändes självklart då – och det gör det fortfarande.
Med åren växte min kunskap om mat och hälsa, och så småningom försvann även mjölk, ost och ägg från tallriken. I dag äter jag helt växtbaserat – tillsammans med min familj. Vi har två små barn, och för mig är det viktigt att de får i sig näringsrik mat, men också att de lär sig uppskatta råvaror i sin mest naturliga form.
Därför uppskattar jag boken Simple Happy Kitchen och vill dela den med andra. Det är en bok som gör det enkelt (och roligt!) att förstå växtbaserad kost. Ingen tung teori, inga pekpinnar – bara färgglada illustrationer, tydlig fakta och massor av inspiration. Den tar upp allt från näringslära till tips på hur man bygger upp en balanserad måltid, med fokus på så kallad ”wholefood” – råvaror som är näringsrika och så lite processade som möjligt.
Trots att jag själv har läst mycket om kost genom åren, lärde jag mig nya saker i boken. Den passar nybörjaren lika bra som den mer erfarna, och mina barn tycker om att bläddra i den också – illustrationerna väcker deras nyfikenhet på ett naturligt sätt.
Att jag har fått möjligheten att ge ut Simple Happy Kitchen på svenska är något jag är väldigt stolt över. Jag är säker på att det är en bok som kan förändra synen på mat – genom att inspirera till små steg i rätt riktning.
Vill du ta ett första steg mot en grönare vardag, eller kanske bara få ny inspiration till köket? Då är det här boken för dig!

Lämna ett svar