Din varukorg är för närvarande tom!
Om Vegoland.
1998, som 10-åring, blev jag vegetarian eftersom jag älskade djur – som många andra barn. Femton år senare åt jag mejeriprodukter för sista gången och övergick helt till en växtbaserad kost. Under min resa har jag mött både okunskap och fördomar, men framför allt nyfikenhet. Jag upplever att många vill förändra sin kost och äta mer näringsrikt och grönt, men inte vet var de ska börja.
Boken Simple Happy Kitchen är unik – det är en enkel, humoristisk och inspirerande guide till växtbaserad kost, helt utan pekpinnar. Fokus ligger på så kallad wholefood – råvaror som är näringsrika och minimalt processade i sin naturliga form. Även jag, som har ägnat många år åt att läsa om näringslära och testa otaliga recept, hittade ny kunskap i boken.
Jag är väldigt glad att författaren Miki Mottes, har gett mig förtroendet och möjligheten att ge ut boken på svenska. Jag är säker på att den här boken kommer att förgylla många svenska hem och inspirera fler att upptäcka glädjen i växtbaserad mat. Oavsett om du vill byta ut enstaka måltider eller ta steget fullt ut, kommer den här boken att ge dig kunskap på ett lättillgängligt och roligt sätt.
Följ Vegoland på sociala medier för spännande nyheter och tips om växtbaserat liv! För mer information om Simple Happy Kitchen hittar du deras hemsida och sociala medier – fulla av inspiration för en grönare vardag.
Livet är för kort för att missa all fantastisk växtbaserad mat!

Samira Sjöbeck
grundare av Vegoland